Доставки
eZona.net предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки на стойност над 360 лв. с ДДС на територията на Република България
Условия: 
- сумата на поръчката да е над 360 лв с ДДС;
- доставката да се извършва с куриерска фирма предпочетена от eZona.net; ако желаете, можете да ползвате друга, определена от вас куриерска фирма, но в този случай, транспортните разходи са за ваша сметка;
- заплащането да бъде извършено по банков път, през ePay.bg или на изплащане след одобрен стоков кредит (работим с Ти Би Ай - TBI и БНП Париба - BNP Paribas); 
Поръчки на стойност под 360 лв. с ДДС пътуват за сметка на получателя, по Спиди или Еконт (по ваш избор).
 ВАЖНО ! При заплащане с наложен платеж, доставката се заплаща от получателя.
Всяка поръчка може да бъде получена и лично в наш офис, след като е уточнено с наш консултант. Адресите на нашите офиси в София можете да намерите в секция КОНТАКТИ
Доставка до адрес
Всички поръчки се изпращат в рамките на 1 до 3 работни дни след плащането им, в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. За страната доставките се получават според графика на куриерската фирма. За повечето градове и големи населени места, доставката е в рамките на следващия работен ден. При претовареност на куриерските компании е възможно забавяне. Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници. 
Доставка в чужбина
За доставка в чужбина моля, свържете се с нас за информация.
Други условия
- Доставката се извършва до входната врата на сградата/двора. 
- До адреса задължително следва да има подходящ достъп, в противен случай транспортът е до най-близкото подходящо място до адреса, определено по преценка на шофьора. 
- Рекламации за явни и транспортни дефекти се предявяват/приемат само преди подписването от страна на клиента на документа удостоверяващ приемането на стоката/ите. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на външни видими дефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера, в който описва констатираните дефекти и незабавно уведомява eZona.net на тел. 0700 300 11. 
- При невъзможност за предаване на стоката/ите по вина на клиента (например: липса на адреса на лице, което да я получи; неоснователен отказ за получаване и т.н.), същият дължи заплащане на транспорт в двете посоки, считано от централния офис (офис Младост) на eZona.net - от нашия офис до клиента и обратно.
- eZona.net не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от eZona.net обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката. 
- eZona.net може да поиска допълнително потвърждение от Потребителя за направената поръчка, включително по телефон, електронна поща. В случай, че Потребителят откаже да предостави изисканата информация, отказът от предоставянето й води до автоматична отмяна на поръчката с или без допълнително уведомяване на Потребителя. 
- eZona.net няма задължение за монтаж или инсталация на доставените стоки.
Гаранционни условия и връщане на стоки
Запознайте се с нашите гаранционни условия и връщане на стоки ТУК