Доставки
eZona.net предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки на стойност над 360 лв. с ДДС на територията на Република България
Условия: 
- сумата на поръчката да е над 360 лв с ДДС;
- доставката да се извършва с куриерска фирма избрана от екипа на eZona.net;
- заплащането да бъде извършено по банков път, с карта или на изплащане след одобрен стоков кредит (работим с Ти Би Ай - TBI и БНП Париба - BNP Paribas); 
При заплащане с наложен платеж, доставката се заплаща от получателя.
Поръчки на стойност под 360 лв. с ДДС пътуват за сметка на получателя, по Еконт Експрес.
Цената на доставката се изчислява автоматично при финализиране на поръчката за продуктите в кошницата Ви, след като посочите населеното място от падащото меню и след това детайлите за доставка - до офис на куриера, до Ваш адрес или до автомат на куриера, и след като натиснете бутона "Потвърдете адреса за доставка". В редки случаи е възможно да не ни е подадено правилно теглото на някой от продуктите, и съответно цената на доставката да се изчислява грешно, за което ще се свържем с Вас. Полагаме усилия тези несъответствия да бъдат сведени до минимум, и предварително се извиняваме ако има неточности.

Можете да проверите цената на доставката, и ако използвате Калкулатора на ЕКОНТ, задавайки параметрите на пратката - необходими са ви тегло (според теглото на продуктите), размер (има 3 варианта - сравнително малки пратки с размер до 61 x 44 x 37 см, средни пратки с размери между 61 x 44 x 37 см и 90 x 90 x 90 см или друг размер), от къде (Нашият склад е в София) и до къде ще пътува пратката (вашето населено място). След натискане на бутона Изчисли, ви излизат различни цени, според вариантите за доставка - до офис на куриера, до Ваш адрес или до автомат на куриера.
ВАЖНО ! При заплащане с наложен платеж, доставката се заплаща от получателя. Моля ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, че общия ви разход по доставката с куриер с наложен платеж, е сума от таксата за доставка и таксата за наложен платеж.  Таксата за наложен платеж на различните куриерски фирми последната година се увеличи многократно, и в момента е между 1,2% и 3 %. Пример, при поръчка за продукт за 1000 лева с наложен платеж в брой, само таксата за наложения платеж ви е между 12 и 30 лв в зависимост от куриера ! Отделно и цената на самата доставка. На фона на изключително високите такси за наложен платеж, продиктувано от повишените банкови комисионни, препоръчваме поръчките да бъдат заплащани по банков път с обикновен директен превод от вашата банкова сметка към нашата сметка. Във всички банки се предлага безплатно интернет банкиране и процедурата по директен превод е максимално улеснена. При заплащане с карта отново има банкови комисионни между 1,2 до 1,8 % и най-евтиния начин за заплащане остава обикновен директен превод към нашата банкова сметка.  
Всяка поръчка може да бъде получена и лично в наш офис (имаме магазин в гр. София), ако: 
- поръчката е направена предварително онлайн; 
- при финализиране на поръчката Ви, в кошницата, в таб "Данни за доставката" в поле "Бележки, пояснения" заявите от кой офис желаете да получите стоката си; 
След като получим Вашата поръчка, администратор на eZona.net я обработва в рамките на 6 работни часа и проверява валидността й, свързва се с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на детайлите и за времето за доставка в посочения офис. Непотвърдени поръчки не се обработват. Адресите на нашите офиси в София можете да намерите в секция КОНТАКТИ
При получаване на стока от наш офис не се дължи такса за доставка.
Доставка до адрес
Всички поръчки се изпращат в рамките на 1 до 3 работни дни след плащането им, в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Поръчки получени след 17:00 часа се регистрират в системата ни на следващия работен ден. За страната доставките се получават според графика на куриерската фирма. За повечето градове и големи населени места, доставката е в рамките на следващия работен ден. При претовареност на куриерските компании е възможно забавяне. Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници. 
ВАЖНО относно доставките за пикови периоди като черен петък, коледни и новогодишни празници:  поради повишение на броя пратки по време на търговските кампании куриерските компании удължават срока за доставка на пратки в пикови периоди. За повече информация се свържете с наш консултант.
Доставка в чужбина
За доставка в чужбина моля, свържете се с нас за информация.
Други условия
- Доставката до адрес се извършва до входната врата на сградата/двора. 
- До адреса задължително следва да има подходящ достъп, в противен случай транспортът е до най-близкото подходящо място до адреса, определено по преценка на шофьора. 
- Рекламации за явни и транспортни дефекти се предявяват/приемат само преди подписването от страна на клиента на документа удостоверяващ приемането на стоката/ите. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на външни видими дефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера, в който описва констатираните дефекти и незабавно уведомява eZona.net на тел. 0700 300 11. 
- При невъзможност за предаване на стоката/ите по вина на клиента (например: липса на адреса на лице, което да я получи; неоснователен отказ за получаване и т.н.), същият дължи заплащане на транспорт в двете посоки, считано от централния офис (офис Младост) на eZona.net - от нашия офис до клиента и обратно.
- eZona.net не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от eZona.net обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката. 
- eZona.net може да поиска допълнително потвърждение от Потребителя за направената поръчка, включително по телефон, електронна поща. В случай, че Потребителят откаже да предостави изисканата информация, отказът от предоставянето й води до автоматична отмяна на поръчката с или без допълнително уведомяване на Потребителя. 
- eZona.net няма задължение за монтаж или инсталация на доставените стоки.
Гаранционни условия и връщане на стоки
Запознайте се с нашите гаранционни условия и връщане на стоки ТУК