Сервиз
Фирма АРБИКАС ООД, с телефон 02/ 971 21 61, поддържаща сайта eZona.net, е професионален сервиз за офис техника, основан 1992 година. Богатият опит натрупан през годините ни позволява да Ви бъдем полезни с поддръжка и ремонти на:
АРБИКАС е вносител на обширна гама резервни части, както оригинални, така и неоригинални. Освен с необходимите специализирани инструменти и апаратура за диагностика и ремонт, сервизът разполага и с богата техническа документация.
Ако имате проблем с Вашата офис техника, моля пуснете запитване като попълните формата ТУК, или на e-mail: info@ezona.net
Моля посочете във Вашето запитване проблема, който имате с техниката си, като се постараете да бъдете максимално информативни - посочете типа на техниката,  точния модел, конкретния проблем, код за грешка ако има такъв и всякакви други детайли, които смятате че ще ни помогнат в решаването на проблема. Моля също оставете ваши контактни детайли, за да можем да се свържем с Вас. Благодарим Ви за интереса.
АРБИКАС предлага и абонаментна поддръжка на офис техника и консумативи. Повече за предимствата й можете да видите ТУК
Информация за зареждане на тонер касети - ТУК ; информация за зареждане на мастилени касети - ТУК ;
За гаранционна поддръжка на Вашата техника, можем да Ви насочим към оторизиран сервиз за съответната марка. Ако техниката е закупена от нас ние ще ви помогнем с контакта и комуникацията с оторизирания сервиз.