Зареждане на тонери и мастила
Фирма АРБИКАС ООД, поддържаща сайта eZona.net, е професионален сервиз за офис техника и консумативи, основан 1992 година. Една от основните дейности на компанията ни е зареждането ( презареждане, пълнене, рефил) на тонер касети за лазерни принтери и мастилници за мастилоструйни машини. Всяка касета, независимо дали е тонерна или мастилена се тества и се предава опакована с тестов лист и гаранция.
За ваше удобство на корпоративния ни сайт https://arbikas.com сме създали специално търсачки с възможност за търсене производител и модел на машината Ви или по номер на касетата Ви.
Търсачката за ТОНЕР КАСЕТИ за лазерни принтери можете да намерите на адрес: https://arbikas.com/zarejdane-na-toner-kaseti
Търсачката за МАСТИЛНИЦИ за мастилоструйни машини можете да намерите на адрес: https://arbikas.com/zarejdane-na-mastilnici
Укажете производителя на принтера ви, след което модела му и ще излезнат касетите за съответната машина. Ако обаче знаете конкретния модел на касетата ви в дясно можете да потърсите директно по него. Ще се визуализира касетата и всички услуги и варианти за нея - оригинални консумативи, неоригнални, зареждане, изкупуване на стари празни касети и т.н. Ако имате затруднения можете да се свържете с нас.
Повече за всички сервизни услуги предлагани от АРБИКАС можете да прочетете ТУК