Връщане на стоки
Процедура за връщане на стоки
Можете да върнете стоки закупени от eZona.net в срок от 14 дни от датата на неговата доставка. Може да се възползвате от тази опция, по каквато и да е причина, ако сте променили своето решение за покупката. Какво е необходимо :
1. За да върнете стока/стоки закупени от eZona.net, моля попълнете формуляра за връщане на стоки.
След попълване и изпращане, формуляра трябва да бъде разгледан и одобрен, преди да може да се изпрати артикулът. След разглеждането наш консултант ще се свърже с Вас. Ако не ви потърсим до 2 работни дни след изпращане на формуляра, моля позвънете на 0892 29 09 39.
2. Уверете се, че стоките, които желаете да върнете са в добър търговски вид и отговарят на условията за връщане, упоменати по-долу.
След одобрение на Вашия формуляр стоките следва да се върнат на адрес: гр.София, жк.Младост 1, бл.30, вх.В, партер. При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да се приложи пълният получен комплект на стоката, както и всички съпътстващи я документи - касов бон, фактура, приемо-предавателен протокол/ товарителница и гаранционна карта (ако е издадена такава). Освен закупената стока, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци, в случай, че такива са Ви изпратени от eZona.net. Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от eZona.net в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта, опаковката или на защитните стикери, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.
3. Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.
Върнат от клиент продукт може да бъде компенсиран с възстановяване на сумата чрез замяна на друг продукт на еквивалентна стойност (или на различна стойност но с доплащане от съответната страна) или по предоставена от клиента банкова сметка, в 14 дневен срок след приемане на върнатия продукт от eZona.net. Ако стоките са закупени в брой в наш офис, парите могат да бъдат върнати в брой или по банков път. При закупуване на стоката с наложен платеж или по банков път, парите се връщат по банков път.  
Стоки, които не подлежат на връщане: